(video) Marketing marca Dmitrii Medvedev. Cum a fost motivat un preşedinte să-şi cumpere întreaga gamă de modele AURUS

Turkmenistanul este prima ţară care intenționează în mod oficial să achiziționeze întreaga linie de modele reprezentative pe care le va avea în portofoliu noua marcă rusească AURUS.

Un exemplar special al sedanului Senat S600 a fost demonstrat astăzi în faţa preşedintelui statului oriental Gurbangulî Berdîmuhamedov, în cadrul primului Caspian Economic Forum organizat în oraşul de coastă Awaza. Promovarea a fost asigurată chiar de premierul Federaţiei Ruse Dmitrii Medvedev, care, spre surprinderea multora, nu a venit la faţa locului cu a sa limuzină AURUS.

Foto: tass.ru

Cei doi oficiali şi-au dat întâlnire înainte de eveniment. Împreună au inspectat un AURUS Senat într-o culoare albă lucioasă numit lustre white, care a fost aplicată special pe maşină pentru că se ştia în ce ţară urma să fie adusă.

Liderul turkmen și prim-ministrul Federației Ruse au discutat o vreme despre caracteristicile mașinii, după care, fără multe alte întrebări pentru a afla alte detalii, Berdîmuhamedov a declarat că Așgabat-ul intenționează să obțină întreaga linie de modele AURUS, iar ca reacţie Medvedev a spus că cererea a fost acceptată. Află mai multe şi vezi dialogul dintre cei doi, pe AutoBlog.MD


Pub