Cazul Caracal: Curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată cu un detector performant

Procurorii antimafia pregătesc al doilea set masiv de percheziții în curtea lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto din Caracal care a declarat că a răpit și ucis două adolescente. Locul enorm, unde suspectul ar fi putut ascunde rămășițele celor două fete, va fi cercetat cu un detector performant, care arată anchetatorilor și urme ascunse la trei metri sub pământ, transmite digi24.ro.

Foto: romania.europalibera.org

Anunțul a fost făcut de avocatul familiei Luizei, tânăra de 18 ani dispărută în primăvară, pe care Gheorghe Dincă susține că a omorât-o, dar nu reușește să spună unde este corpul ei.

„În prima fază, se va intra cu o anumită aparatură pentru a radiografia solul, până la maxim 3 metri jumătate poate să vadă un astfel de aparat, e un aparat mic care se plimbă, scanează solul, poate scana și beton, dar e mai greu, mai ales dacă e mai dens, are o consistență foarte mare, se vede mai greu, un metru și puțin. După ce vom avea acest aparat, vom vedea unde și dl. procuror va decide unde se va săpa. Această aparatură va sosi în cursul zilei de mâine, nu se știe dacă vor intra în acțiune mâine sau poimâine”, a declarat avocatul Tonel Pop.


Pub