(foto/update) Trafic îngreunat la mai multe puncte de trecere a frontierei!

(update 11:00) Punctul de trecere Criva activează în regim normal. Însă se preconizează ca începând cu ora 14:00 să se intensifice traficul pe sensul de intrare în țară, fapt ce recomandăm din timp alegerea punctelor de trecere din proximitate Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșanî. În punctul de trecere Mirnoe, după barieră sunt în așteptare pentru traversarea frontierei, pe sensul de ieșire din țară, 20 de mașini.

Foto: Poliția de Frontieră

Flux continuu și majorat în mai multe puncte de trecere a frontierei. În această dimineață, de la ora 05:30 au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere Palanca, depășind 30 de minute. La ora actuală, pe sensul de ieșire din țară s-a format o coloană de aproximativ 40 de mijloace de transport.

Cele patru autorități de frontieră și vamale din Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă, fiind suplimentat numărul de angajați, deschise toate pistele de control, inclusiv schimb de fluxuri - o bandă pe sensul de intrare în țară folosită pentru ieșire.

Trafic intensiv se atestă in punctul de trecere Criva, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, fiind prezente în jurul a 40 de mașini. Timpul de așteptare pentru trecerea frontierei ajunge la o oră.

Se circulă anevoios și prin punctul de trecere Mirnoe. Estimativ acest flux majorat se va menține până după ora 09:00.

In contextul situației create, care deobicei se atestă în zilele de weekend când mulți din conaționali decid să le petreacă în afara țării, recomandăm călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere pentru traversare.

De exemplu, la ora actuală activează în regim normal punctele de trecere din proximitate: PTF Tudora, PTF Larga, PTF Briceni, PTF Vulcănești.

trafic îngreunat / Sursa:Poliția de Frontieră
trafic îngreunat / Sursa:Poliția de Frontieră
trafic îngreunat / Sursa:Poliția de Frontieră
trafic îngreunat / Sursa:Poliția de Frontieră


Pub