Renato Usatîi face haz de titlurile că ar fi în căutare: băieți, lăsați propaganda, Plahotniuc a plecat

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut haz de titlurile bombastice al unor instituții media, potrivit cărora s-ar afla în căutare. Acesta a făcut un live chiar în fața Comisariatului de poliție Buiucani, unde ar fi fost pe panoul cu persoane aflate în căutare.

Renato Usatîi, care a revenit la Chișinău (după ce anterior anunțase că pleacă în Europa pentru a discuta cu detectivi profesioniști în privința unei noi anchete în privința furtului miliardului n.red) s-a filmat în fața Inspectoratului de Poliție Buiucani, unde poza sa a fost deja înlocuită. El și-a exprimat nedumerirea că deși Plahotniuc a plecat, dar lucrurile nu se schimbă.

„În timpul lui Plahiș au lipit toate aceste fotografiile. Este vesel, dar nu prea. Iese că această propagandă din timpul lui Plahotniuc continuă”, a remarcat politicianul.

Totuși, el a luat în glumă titlurile bombastice ale unor portaluri de știri că s-ar afla în căutare, comentându-le drept publicitate gratuită. „Comisariatul a încercat să-mi facă publicitate în înainte de alegeri, ca să nu cheltuiesc bani”.

Totuși, lăsând gluma la o parte, Renato Usatîi a calificat situația drept „neplăcută”, având în vedere că de două luni este acasă, ceea ce ar fi însemnat că poza lui demult trebuia scoasă de pe panoul Comisariatului.

În acest context, el a atașat pe panoul Comisariatului o altă poză – cea a ministrului de Interne Andrei Năstase, îmbrăcat în uniformă de general sovietic. „Va putea circula gratuit în troleibuz. Dacă este a mea, să fie și a lui Andrușa”, a spus Usatîi în glumă.

Totodată, el s-a adresat jurnaliștilor părtinitori să nu mai facă știri ca pe timpul regimului Plahotniuc. „Cei care scriu știri cu titlul Usatîi este în căutare, băieți lăsați această propagandă. Plahiș nu mai este”, a menționat liderul Partidului Nostru.

Amintim că guvernarea condusă de Plahotniuc i-a intentat mai multe dosare lui Renato Usatîi, acesta fiind nevoit să plece din Moldova. După ce Plahotniuc a plecat din țară, Renato Usatîi a revenit, dar procuratura a renunțat la mandatele de arest pe numele său. Acest fapt, potrivit lui Usatîi, confirmă că toate dosarele sale au fost intentate la comandă politică.

 

Imaginile video le vedeți mai jos.

Онлайн с места преступления.

Опубликовано Усатый Ренато-Renato Usatii Суббота, 10 августа 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...