/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Noi proteste la Moscova pentru alegeri libere. La miting au participat aproape 50 de mii de oameni

missing
10 august 2019, ora 18:31

Astăzi, în capitala Rusiei au avut loc noi proteste pentru libere și pentru eliberarea figuranților în dosarul „revoltelor în masă” la care au participat aproape 50 de mii de oameni. Acțiuni de solidaritate au avut loc, de asemenea, și în alte orașe rusești. Spre deosebire de acțiunile neautorizate care au avut loc anterior, mitingul de azi a fost coordonat cu autoritățile orășenești. 

Zonele unde au avut loc protestele au fost împânzite de reprezentanți ai poliției și ai forțelor speciale, scrie tvrain.ru.

Ultimele două acțiuni de acest fel, care au avut loc pe 27 iulie și pe 3 august, nu au fost coordonate și s-au încheiat cu rețineri în masă.








Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram