/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Usatîi: Fotografia mea de pe panoul persoanelor date în căutare a fost înlocuită. Ce imagine a plasat politicianul pe același panou

missing
10 august 2019, ora 19:48

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, fotografia căruia azi dimineață a fost surprinsă pe panoul persoanelor date în căutare generală al Inspectoratului de Poliție Buiucani, alături de fotografia lui Ilan Șor, susține că imaginea lui nu se mai regăsește la această oră pe panou și că a fost înlocuită cu fotografia altei persoane. 

Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi a făcut glume pe marginea costumului ministrului de interne, Andrei Năstase, cu care acum câteva zile a fost la ședința Guvernului și a hotărât să plaseze imaginea șefului MAI pe același panou al IP Buiucani.

„Eu cred că aici trebuie să fie fotografia lui Andrei Năstase”, a spus Renato Usatîi și a plasat fotografia lui Andrei Năstase într-un costum cu multe medalii sovietice în piept.

Imaginile video le vedeți mai jos.

Онлайн с места преступления.

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Samstag, 10. August 2019

Amintim că astăzi un cititor al TV8 ne-a transmis imagini foto și video în care se văd fotografiile lui Renato Usatîi și Ilan Șor plasate pe panoul persoanelor date în căutare general al IP Buiucani.

Aici vedeți fotografia de dimineață:

Aici este o captură din înregistrarea video a lui Renato Usatîi:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram