(Video) // Un milion de lei, atât ar fi cheltuit Preşedinţia, doar în luna august, pentru panourile cu imaginea lui Igor Dodon

by D M
Distribuiti mai departe...

Un milion de lei, atât ar fi cheltuit Preşedinţia, doar în luna august, pentru panourile cu imaginea lui Igor Dodon, care au fost instalate pe străzile Capitalei. Despre aceasta a vorbit preşedintele USB Valeriu Munteanu, într-o postare pe Facebook.

„Plasarea unui panou pe străzile Capitalei costă de la 200 de euro pe la periferii, până la 2000 de euro pe centrală”, susţine Munteanu, citat de Publika.md

„Calculele, pe care le-a făcut USB demonstrează că doar pentru panourile pe care le-a plasat Igor Dodon s-ar cheltui în luna august un milion de lei”, a mai adăugat Munteanu.

Valeriu Munteanu a solicitat Ministerului Finanțelor să verifice proveniența autentică a celor circa 1 milion de lei, cheltuiți de Dodon Igor pentru amplasarea a zeci de panouri publicitare în Chișinău și republică.

„Condamnăm faptul că actuala guvernare rămâne impasibilă la acțiunile lui Dodon de a cheltui cu sfidare si încălcarea legii sume uriașe de bani ce provin, cu siguranță, din Federația Rusă.„, se spune în mesajul lui Valeriu Munteanu.

Am solicitat Ministerului Finanțelor să verifice proveniența autentică a celor circa 1 milion de lei, cheltuiți de Igor Dodon pentru amplasarea a zeci de panouri publicitare în Chișinău și republică.Condamnăm faptul că actuala guvernare rămâne impasibilă la acțiunile lui Dodon de a cheltui cu sfidare si încălcarea legii sume uriașe de bani ce provin, cu siguranță, din Federația Rusă.

Опубликовано Valeriu Munteanu Пятница, 9 августа 2019 г.

 

Tribuna.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.