A întreținut sau nu relații sexuale cu presupusa victimă? Răspunsul lui Gheorghe Petic

Fostului polițist de frontieră, Gheorghe Petic, eliberat condiționat după ce a fost învinuit de viol, spune că nu a avut niciun contact sexual cu presupusa victimă. Dânsul a precizat pentru newsmaker.md că acest lucru a fost demonstrat și de expertiza medico-legală.

Foto: UNIMEDIA

Întrebat dacă o cunoaște pe așa-zisa victimă, fostul polițist de frontieră spune că aceasta lucra în organele de drept de la Ungheni și, cel mai probabil, că ar fi văzut-o în cadrul unor training-uri cu angajații, în 2011-2012.

„Am o soție frumoasă. Am un respect deosebit față de sexul feminin, pe motiv că nu am frați. Am crescut alături de patru surori. Și vă voi răspunde astfel la întrebarea dvs: Rog ca Procuratura Generală și instanța să facă publice toate probele care, după părerea lor, dovedesc că am făcut sex. Sunt rezultatele unei examinări medico-legale. Au fost preluate de la mine și de la ea - pielea de sub unghii, păr, ADN, sânge, spermatozoizi.

Mașina criminaliștilor era dis-de-dimineață la Ungheni. Ei așteptau acest viol”, a spus Petic.

Întrebat dacă a văzut rezultatele acestei expertize, Gheorghe Petic a menționat că 68 de fire de păr au fost găsite în acel apartament, însă niciunul nu-i aparține.

„La fel și cu amprentele: 20 de probe au fost prelevate, niciuna dintre ele nu este a mea.

Întrebarea este: unde sunt amprentele mele? Pentru că procurorii spun că nu a fost [doar] violul, ci un viol atât de agresiv. Am smuls tricouri și altele...”.

Nici vorbă nu poate fi despre sex și un contact cu acea femeie. Pentru că, dacă ar exista într-adevăr un fel de video despre care vorbesc procurorii, atunci l-ar fi folosit cu siguranță în campania electorală împotriva Platfomrmei DA, din care fac parte. Ei folosesc totul în campania electorală, la fel a fost și cu Vlad Filat și alții”, a conchis Petic.

Pentru a citi interviul integral accesați AICI.

Amintim că, după nouă luni, la data de 19 iulie, Gheorghe Petic a fost eliberat din arest.

Gheorghe Petic, a fost condamnat în prima instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, într-un dosar de viol.


Pub