(video) Elena Drăgălin s-a întors din SUA și face voluntariat la Biroul Relații cu Diaspora

Elena Dragalin, președinta Asociației „Moldova AID” din SUA, s-a întors acasă și anunță că va face voluntariat la Biroul Relații cu Diaspora de la Chișinău. Pe pagina sa de Facebook, conaționala care a trăit și muncit mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, anunță că și-a început activitatea de astăzi.

„M-am reîntors aseară în țară, ca astăzi să încep, alături de alți colegi care locuiesc peste hotare, voluntariatul la BRD”, anunța Elene Dragalin într-un mesaj video.

Dânsa spune că nu își dorește o funcție, însă în cazul în care ar fi posibilă vreo poziție part-time, care îi va permite să lucreze și de la distanță.

„Ce aș obține din acest voluntariat: în primul rând aș petrece mai mult timp cu mama și de asemenea, voi obține o experiență foarte importantă pentru mine, pentru câ până acum, în relațiile Guvernului cu diaspora, eu am fost la celălalt capăt al segmentului. De data aceasta voi fi la segmentul de început, de aici de acasă, privind relațiile Guvernului cu diaspora. Acest lucru sper să mă ajute foarte mult atunci când voi reveni în SUA”, a mai spus Elena Dragalin.


Pub