(video) Un service auto din capitală, cuprins de flăcări: Trei autospeciale luptă cu focul

Un service auto de pe strada Feredeului din sectorul Rîșcani al capitalei a fost cuprins de flăcări. Deocamdată, nu au fost raportate victime.

Foto: captură video

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, care ne-a comunicat că trei autospeciale luptă cu focul în aceste clipe.

„În după amiaza zilei de 8 august, pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs în capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 17 : 11 minute. Potrivit datelor IGSU, un incendiu a izbucnit într-un depozit pe teritoriul a unui atelier auto de pe strada Feredeului 4/6 din municipiul Chișinău. La fața locului au fost îndreptate 3 autospeciale de intervenție. Pompierii au reușit localizarea către ora 17:28 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus anvelope și piese auto uzate din interiorul depozitului. Mai mult flăcările au afectat căptușeala a unei boxe a atelierului auto. Totodată, pompierii au stins și gunoiul care a ars în preajma atelierului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, se arată într-un comunicat.


Pub