19:36:48 25.04.2024
Stiri

CONCURS // Guvernul caută secretari generali la cinci ministere: „Republica are nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri și cu dorință de a munci”

Economie 08.08.2019 12:37 Vizualizări1874 Autor: Ziarul National
CONCURS // Guvernul caută secretari generali la cinci ministere: „Republica are nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri și cu dorință de a munci”


Guvernul a scos la concurs funcțiile de secretari generali în cinci ministere. Este vorba de Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Doritorii de a ocupa aceste funcții sunt îndemnați să-și depună dosarele până pe 30 august curent.

„Știți ce trebuie de făcut ca instituțiile statului să devină eficiente și să lucreze în interesul cetățeanului? Vreți să schimbați situația din republică și să puneți umărul la asigurarea unui nivel de trai înalt pentru cetățeni? Aveți energie și curaj pentru a înfrunta toate provocările specifice contextului actual al Republicii Moldova și a duce țara noastră în rândul țărilor civilizate? Atunci avem nevoie de dumneavoastră! Participați la concursul pentru funcția de secretar general în următoarele cinci ministere - Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Țara are nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri și cu dorință de a munci”, a lansat un îndemn premierul Maia Sandu.

Menționăm că, în ultimele două luni, Guvernul a preavizat secretarii de stat rămași de pe timpul guvernării democrate și a numit în loc alți secretari de stat. Totuși, unele funcții mai sunt vacante.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md