/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Scările de granit din Parcul „Valea Morilor", finalizate. Cum arată acestea

missing
08 august 2019, ora 19:44

Scările de granit din Parcul „Valea Morilor” au fost finalizate. Acestea urmează să fie inaugurate de Ziua Independenței la data de pe 27 august. 

Reconstrucția scării de granit a fost reparată datorită unui grant în valoare de 18 milioane 970 mii lei (circa 920 mii euro) din partea Consiliului local al Sectorului 1, municipiul Bucureşti, România. Totodată, Consiliul municipal Chișinău a alocat 3,5 milioane lei, suplimentar, pentru o serie de lucrări aferente construcției. Proiectul este realizat de Pretura Centru.

În prezent sunt realizate anumite lucrări doar la Scuarul dedicat eroilor MAI căzuți la datorie, obiectiv amplasat în josul scării de granit.

Lucrările de reabilitare a scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor” au început în luna mai 2018, iar inaugurarea oficială este planificată pentru data de 27 august 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram