/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Liliana Nicolăescu-Onofrei, despre WC-ul de la Guvern, pe care-l utiliza doar ministra Educației: „Am rămas șocată”

missing
07 august 2019, ora 23:07

Noua ministră a Educației, Culturii și Cercetării (MECC), Liliana Nicolăescu-Onofrei, povestește despre „șocurile culturale” prin care spune ea că a trecut în primele zile de muncă la Guvern. Acesta zice că i s-a înmânat o cheie de la WC-ul pe care-l folosea doar ministra Educației: „Nu știam ce să fac cu ea”, a spus Liliana Nicolăescu-Onofrei, la emisiunea Cutia Neagră cu Marina Rață de la TV8.

„Am rămas șocată și administratoare mi-a zis: „Îl deschidem, da?” (…). Eram atât de șocată că nu am mai întrebat detalii”, a spus ministra.

Cât despre biroul ministrei Educației, Liliana Nicolăescu-Onofrei spune că acesta este unul obișnuit și, după cum crede ea, aici nu s-au făcut reparații, cum a fost în biroul ex-premierului, spre exemplu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram