14:46:39 29.03.2024
Stiri

Trupul studentei de la Cambridge care s-a sinucis aruncându-se dintr-un avion în Madagascar, GĂSIT

Știri 07.08.2019 18:01 Vizualizări1726 Autor: Ziarul National
Trupul studentei de la Cambridge care s-a sinucis aruncându-se dintr-un avion în Madagascar, GĂSIT


Alana Cutland, o studentă la Cambridge, în vârstă de 19 ani, a decis, pe 25 iulie, să-și pună capăt zilelor într-un mod bizar.

Aflată în vacanță în Madagascar, tânăra britanică a făcut un gest uluitor. A deschis ușa avionului de mici dimensiuni cu care survola zona pentru a vedea frumusețile locului și s-a aruncat în gol de la o înălțime de circa 1.200 de metri, a notat dailymail.co.uk.

Corpul ei a fost căutat în continuu de oamenii legii și de localnici. Sătenii au reușit ieri să găsească un cadavru descompus.

Hainele și părul cârlionțat indică faptul că ar putea fi chiar fata căutată. Corpul urma să fie trimis spre capitala Antananarivo pentru a fi identificat oficial.

Fata a fost căutată de 15 polițiști și peste 400 de voluntari localnici. În timp ce survola zona cu un avion de mici dimensiuni, model Cessna 182, tânăra a deschis ușa și s-a aruncat în gol.

Pilotul a văzut ce vrea să facă și a încercat, disperat, să o prindă cu o mână, conducând aparatul doar cu cealaltă mână.

Ruth Johnson (51 de ani), o profesoară care stătea lângă studentă, a încercat și ea cu disperare s-o prindă, dar n-a putut.

Alana s-a zbătut circa două minute pentru a scăpa de cei care voiau s-o salveze! Ea a făcut acest gest la cinci minute după ce avionul a decolat de pe aeroportul Anjajavy.

Se presupune că ea a suferit o criză de psihică ca o reacție adversă la medicamentația anti-malarie pe care a luat-o anterior.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md