Le recunoşti? Audi anunţă că va prezenta şase noi modele RS până la sărbătorile de iarnă

Divizia Audi Sport anunţă că va prezenta şase modele noi din linia RS până la sfârşitul anului curent! Toate împreună au fost fotografiate cu un aparat foto de 150 de megapixeli, însă deocamdată sunt ascunse de o umbră peste care nu am reuşit să aducem lumină.

Ce maşini sportive vom vedea deci în viitorul apropiat?

Apropiind siluetele şi începând cu cele din mijloc putem recunoaşte uşor după luminile de zi specifice că este vorba despre fraţii RS Q3 şi RS Q3 Sportback de nouă generaţie.

Ambele SUV-uri ar putea primi sub capotă un motor turbo cu cinci cilindri şi un volum de 2.5 litri, din care vor putea fi storşi minim 400 de cai putere.

Alte două automobile din partea stângă a rândului sunt noile Audi RS 7 Sportback şi RS 6 Avant. Primul a fost văzut la teste încă din anul 2017 şi ar putea fi dotat cu un V8 twin-turbo capabil să genereze minim 600 de CP.

De asemenea, unele zvonuri afirmă că ar putea exista şi o versiune de top cu o motorizare hibridă ce va mări numărul de cai până la 700!

Break-ul la fel a fost văzut la teste cu mult timp în urmă, primele imagini fiind publicate online încă în vara anului trecut. Cel mai probabil motorul îl va împărţi cu fratele mai mare RS 7 Sportback.

Vezi şi: Noul Audi RS 7 Sportback va fi mai puternic decât Porsche Panamera Turbo S E-hybrid

Ultimii doi reprezentaţi stau în partea dreaptă şi aceştia sunt Audi RS 4 Avant facelift şi vârful de gamă RS Q8. Familia din care face parte primul a fost deja actualizată şi drept urmare va urma upgrade-ul celui mai performant model. Cel mai probabil maşina îşi va păstra deja celebrul V6 twin-turbo de 2.9 litri cu ai săi 450 de CP.

Cât priveşte SUV-ul de top Q8, despre el nu există nici o informaţie până în prezent. Se ştie doar că va exista sub forma unui model RS, a cărui concept a fost anunţat încă în 2017, însă ce va avea sub capotă nu se cunoaşte. Nu ne va surprinde faptul dacă va prelua unitatea de propulsie de pe noile RS 6/RS 7.

Unele dintre aceste modele le vom vedea cu siguranţă la Saloanele Auto de la Frankfurt sau Los Angeles din această toamnă. Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise