(video) Un nou tip de transport ne aşteaptă în viitor? Un francez a trecut Canalul Mânecii cu un hoverboard

Un aventurier francez pe nume Franky Zapata a demonstrat lumii un nou, posibil viitor, mijloc de transport cu care se pot parcurge distanţe pe calea aerului. Bărbatul a traversat Canalul Mânecii pe un hoverboard dezvoltat cu forţe proprii şi pe care l-a numit Flyboard.

Pe toată durata călătoriei din Franţa în Marea Britanie el a făcut doar o singură oprire pe apă pentru a-l realimenta.

Zapata şi-a luat zborul de la primele ore ale dimineţii de duminică, 4 august, mai exact de la ora locală 8:15 şi a aterizat în Marea Britanie după doar 22 de minute de zbor. În văzduh, cu invenţia sa cu patru motoare turbojet, a putut dezvolta o viteză de 202 km/h!

Aceasta este a doua încercare a francezului de a cuceri într-un astfel de mod Canalul Mânecii. Prima dată, pe 25 iulie, acesta a căzut în apă înainte de a ajunge pe puntea unei nave pentru a umple din nou cu carburant un rezervor portabil de 37 de litri.

La acel moment el şi-a estimat șansele de succes la doar treizeci la sută. De această dată i-a reuşit aterizarea temporară datorită unei platforme mai largi.

Vezi şi: (video) Şoferul unui camion Volvo a ajutat un parapantist să îşi ia zborul

Vezi şi: (video) Poliţia din Dubai va merge mai repede să prindă infractori cu motociclete zburătoare

Vezi şi: GENEVA 2018: Maşina zburătoare PAL-V Liberty – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/