/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Năstase dezleagă enigma apariție sale de azi, la ședința Guvernului, în uniformă polițienească

missing
07 august 2019, ora 21:10

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Andrei Năstase, a comentat apariția sa de azi, la ședința Cabinetului de Miniștri, în uniformă de polițist. Ministrul zice că a primit-o în dar de ziua sa, care a avut loc ieri, de la colegii săi. 

„Am purtat-o în semn de respect față de colegii mei din MAI, respectiv din subdiviziuni, față de cei ce-și fac cu demnitate datoria față oameni și țară . Este o uniformă mai specială, primită în dar de ziua mea de la colegi, și nu reprezintă o structură anume, ci legătura dintre ministru și cei care, la firul ierbii, ne asigură siguranța, liniștea și salvează vieți omenești. Uniforma simbolizează efortul celor care în fiecare zi sunt în serviciul public, indiferent de oră, condiții meteo sau sărbători”, a comentat Andrei Năstase.

Năstase a preluat șefia Ministerului de Interne pe 8 iunie 2019, în ziua investirii Guvernului Sandu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram