Sentința în dosarul K1, aproape
Social 7 august 2019, 00:01 | 1803

Sentința în cazul omorului de la Atrium ar putea fi pronunțată la mijlocul lunii octombrie. Pe banca acuzaților sunt sportivii K-1 Aurel Ignat și Mihai Pârgaru. Instanța a finalizat audierea a 13 martori ai acuzării, iar în ședințele următoare urmează a fi audiați trei martori ai apărării.

Potrivit Angelei Pleșca, următoarea ședință de judecată este programată pentru data de 25 septembrie, iar până la mijlocul lunii octombrie ar putea fi pronunțată o sentință.

Cei doi inculpați aflați pe banca acuzaților, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, care în luna mai curent au fost eliberați din arest la domiciliu, se prezintă la fiecare ședință de judecată, dar nu recunosc învinuirile aduse. Cel de-al treilea învinuit în cazul omorului de la Atrium, Eugeniu Deleu, se află în căutare internațională.

Amintim că în noaptea de 18 spre 19 mai trecut, un tânăr a murit la Spitalul de Urgență, după ce a fost bătut de către un grup de sportivi K1. Este vorba despre Serghei Bejenari, în vârstă de 30 de ani. În urma acestei tragedii, au fost reținute două persoane - Mihai Pârgaru, care face parte din clubul fostului deputat PD, Constantin Țuțu, și Aurel Ignat, campion european la Muay Thai și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Muay Thai. Dacă vor fi găsiți vinovați, luptătorii riscă până la 15 ani de închisoare. 

Opinia ta contează. Comentează!