image
Sursa foto: digi24.ro

Cazul unei studente de la Cambridge care a „sărit” din avion, în urma unei „crize de paranoia”

Cazul unei britanice de 19 ani care a murit, în urmă cu două săptămâni, după ce a sărit dintr-o aeronavă de mici dimensiuni a șocat Marea Britanie. Fata ar fi „intrat într-o criză”, inclusiv de „paranoia”, potrivit anchetatorilor.

Alana Cutland, din Buckinghamshire, Marea Britanie, a murit, pe 25 iulie, însă corpul ei nu a fost încă găsit. Studenta la Științe Naturale la Colegiul Robinson, ce aparține Universității Cambridge, se afla într-un internship, în Madagascar, când a avut loc incidentul, potrivit BBC, citat de digi24.ro.

La scurt timp după ce avionul de mici dimensiuni a decolat din nordul insulei africane, fata ar fi deschis ușa aeronavei, la bordul căreia se mai afla o tânără și pilotul.

Cealaltă pasageră a încercat să o convingă pe fată timp de câteva minute să nu sară însă „nu a reușit”. Pilotul spune chiar că a avut loc „o luptă”, în care pasagera încerca să o țină pe fată să nu sară.

Nu se cunoaște momentan motivul pentru care Alana Cutland ar fi recurs la acest gest, însă investigatorii bănuiesc că o posibilă cauză ar putea fi reacțiile adverse ale unor pastile anti-malarie pe care tânăra le luase.

Potrivit noilor informații din presa britanică, fata era nemulțumită și dezamăgită de proiectul de cercetare la care lucra în Madagascar. Ea s-ar fi plâns coordonatorului proiectului, dar și părinților ei de faptul că documentarea ei nu va fi de succes.

Corpul studentei este în continuare căutat de anchetatori, zona fiind una greu accesibilă, de savană, plină de animale periculoase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: