Important pentru cei care aleg cazare pe litoralul românesc: Camere cu gândaci, locuri de joacă periculoase și gunoaie

Mai multe cazuri de înșelătorii sau condiții rele de cazare raportează cei care au decis să meargă la mare pe litoralul din România. În iulie, în doar 7 zile, inspectorii Autorității pentru protecția consumatorilor din România au aplicat operatorilor economici de la malul mării peste 300 de sancţiuni. Amenzile au însumat 700 de milioane de lei românești.

Foto: PROTV România

În zona Neptun, mai multe hoteluri sunt în renovare. Proprietarii decid să închirieze camerele înainte ca lucrările de reparaţii şi modernizare să fie gata. Drept urmare, turiştii se trezesc în mijlocul unui adevărat şantier, transmite PRO TV România.

Turistă: „În hotel se renovează în timpul verii, în timp ce turiştii sunt cazaţi în plină mizerie. Drumul până la restaurant e plin de moloz.”

Turist: „Am găsit tăvi cu farfurii cu mâncare puse peste gunoaie, în spațiul de la piscină. Erau anumite rigole descoperite, în care copii își prindeau foarte ușor piciorul acolo.”

Un turist din Huşi a plătit 3500 de lei românești pentru 5 zile de cazare. Când a ajuns la hotel, a descoperit că acesta este într-un câmp, iar pentru a ajunge la plajă trebuie să treci o cale ferată. Mâncarea i s-a părut de slabă calitate, iar dotările nedemne de un hotel de 4 stele.

Turist: „Tavanul din spațiul de joacă era într-o parte prăbuşit şi din acel tavan curgea apă!”


Pub