(video) Accident şocant în sectorul Buiucani. Cum un tânăr a fost luat violent pe capotă

Accident neplăcut în sectorul Buiucani al capitalei, pe strada Ion Creangă, în apropiere de intrarea în oraşul Durleşti. Un tânăr a fost lovit în plin de către un automobilist şi deşi s-ar părea că totul a fost intenţionat, lucrurile stau cu totul altfel.

Potrivit informaţiilor, incidentul a avut loc pe o porţiune de drum slab iluminată. Conducătorul automobilului implicat nu a putut reacţiona corespunzător din această cauză şi inclusiv datorită faptului că a fost orbit de maşina care se deplasa pe contrasens în rampă.

Din fericire, persoana lovită brutal a rămas în viaţă şi a fost transportată la spital cu mai multe leziuni. La fel s-a constatat că era la moment sub influenţa substanţelor narcotice, motiv pentru care s-a şi “pierdut” pe carosabil.

Autor video: facebook.com/madeinrepublicofmoldova

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (foto) Cea mai rapidă sosire a unui echipaj de poliţie la locul unui accident din centrul Chişinăului

Vezi şi: (video) Momentul accidentului fatal cu implicarea unei maşini de teste Uber a fost făcut public

Vezi şi: (video) Chişinău: Manevra nechibzuită a unui şofer care nu ştie să se uite în oglinzi

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/