(foto) Alertă Auto Inspect: Mai multe persoane s-au arătat interesate de un Volvo recent importat. Motivul

Cine nu şi-ar dori un automobil marca Volvo, într-o caroserie practică de tip break şi la un preţ atractiv? Evident multă lume, însă după cum ştim că este piaţa maşinilor rulate, unul cu o istorie curată este dificil de găsit.

În ultima vreme un astfel de automobil a apărut la vânzare în Republica Moldova. Vorbim despre un Volvo V50, model care a fost produs în perioada anilor 2004-2012 şi la moment în gamă nu are un urmaş. O maşină parcă ideală pentru o familie tânără, însă concret acest exemplar are o mare “pată ascunsă”.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

În cadrul unei verificări de rigoare, băieţii de la Auto Inspect au aflat că autoturismul a fost de curând importat dintr-un stat european şi mai multe persoane s-au arătat interesate să-l achiziționeze, fiind într-o stare exterioară foarte bună şi cu un parcurs ok, dar încă nu s-au decis definitiv.

Şi poate bine au făcut că nu s-au grăbit, asta pentru că în procesul de inspecţie s-a constatat că pe lângă toată caroseria revopsită are şi un odometru modificat de-a binelea: 578.534 ==> 180.000 de km!

Vezi şi: Auto Inspect: Kilometraj întors pe un VW Golf recomandat de o cunoștință

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: Şi maşinile de marcă Dacia sunt pasibile de kilometraj întors

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: O KIA cu parcurs întors se vinde acum „ca nouă” în Chişinău

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/