(video) Accident în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Londra. 11 maşini au fost avariate

Scene parcă desprinse din filmele Fast & Furious pe strada Moore din Londra. Un şofer a făcut o “cascadorie” care îl va costa scump, avariind 11 automobile în Chelsea, unul dintre cele mai scumpe cartiere din vestul metropolei britanice.

S-a întâmplat totul chiar în noaptea zilei de ieri, 5 august.

Potrivit imaginilor video, dar şi informaţiilor din presa britanică, şoferul unui Audi Q7 gonea cu viteză pe strada îngustă după un Porsche a cărui conducător i-a fi accidentat anterior uşor SUV-ul. Fiind o stradă cu maşini parcate pe ambele părţi ale carosabilului şi doar cu o bandă liberă pe mijloc, probabilitatea ca un astfel de accident să se întâmple a fost foarte mare.

Imaginile video ne mai arată că înainte de impact, şoferul cu Porsche a reuşit să treacă rapid şi sigur peste un limitator de viteză, însă conducătorul SUV-ului Audi avea o viteză mai mare şi odată ce a zburat peste obstacolul de pe asfalt a pierdut controlul maşinii de dimensiuni semnificativ mai mari.

Rezultatul a fost o intrare violentă în mai multe automobile, cu o ulterioară răsturnare, iar drept urmare au fost avariate în total tocmai 11! Din fericire nici un pieton nu se afla în zonă la moment.

Vezi şi: (video) Rula cu peste 150 de km/h! Accidentul de la intersecţia Ştefan cel Mare – Serghei Lazo, filmat şi explicat

FOTO: metro.co.uk

Toate cele 11 maşini se aflau într-unul dintre cele mai scumpe cartiere ale Londrei, acolo unde o casă costă cel puţin 4.5 milioane de lire sterline. Lista automobilelor avariate cuprinde printre altele un McLaren MP4-12C, un Porsche Cayenne, un Bentley Bentayga, un Porsche 911, două Audi Q7 şi încă un Porsche. Primele trei aparţin unui singur proprietar, unei femei, care a declarat că ceea ce a auzit din casă a fost similar prăbuşirii unui elicopter.

Presa britanică mai scrie că toate maşinile au o valoare estimată la un milion de lire sterline, iar valoarea pagubelor se ridică la peste 500.000 de lire. La faţa locului a fost chemată de urgenţă o ambulanţă pentru a-l transporta pe şofer, dar şi pe un pasager de al său la spital. Deocamdată poliţia nu i-a pus cătuşele pentru că a primit o leziune gravă la cap.

Vezi şi: Ţara în care se planifică introducerea unui nou tip de radare – de detectare a sunetului produs de eşapamente

FOTO: metro.co.uk
FOTO: metro.co.uk

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/