/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un autobuz de rută, accidentat în fața Ministerului de Interne. Mai mulți pasageri au fost răniți

06 august 2019, ora 16:14

Un autobuz de rută care circula pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs chiar în fața Ministerului Afacerilor Interne. Într-un video publicat de Curaj TV se vede că autobuzul era plin cu pasageri. Zeci de oameni au coborât din unitatea de transport, câteva persoane fiind rănite.

Un bărbat a coborât din autobuz ținându-se de cap. Acesta avea o rană sângerândă. O femeie avea mâna inflamată, iar alta – o rană la picior.

Taxatoarea a anunțat pasagerii care au avut nevoie de îngrijiri medicale să aștepte ambulanțele, iar restul persoanelor au putut să-și continue călătoria cu ruta de autobuz Nr.5.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul autoturismului de marca „Hyundai”, care a lovit autobuzul. Bărbatul a așteptat să vină oamenii legii, pentru a clarifica situația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram