/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

CNA va investiga cazul semnalat la grădinița Nr. 177 din Chișinău

missing
06 august 2019, ora 16:38

Cazul alimentării copiilor de la grădinița Nr.177  cu produse alterate va fi investigat de Centrul Naţional Anticorupţie. Oamenii legii vor verifica dacă au fost implicați și funcţionari ai administraţiei publice locale.

Ieri, fosta directoare a grădiniței a dus la Președinție mai multe poze cu pești plini de paraziți și pâine mucegăită, afirmând că astfel de produse au fost livrate în instituția de învățământ timpuriu.

Direcția Educație din cadrul Primăriei Chișinău a emis astăzi un comunicat de presă prin care a negat acest lucru și a învinuit-o pe fosta directoare a grădiniței că vrea să denigreze imaginea DETS Ciocana. Autoritățile municipale s-au referit la fiecare caz în parte discutat ieri la Președinție și a dat asigurări că produsele alterate nu au ajuns în mâncarea micuților.

Scandalul alimentației din grădinițe! Direcția Educație face precizări despre fiecare caz discutat la Președinție

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram