(video) Prezentarea noului antrenor interimar al Naționalei Moldovei: Semion Altman și-a anunțat secunzii și are obiectivul de a câștiga 6 puncte în ultimele partide

Federația Moldovenească de Fotbal a prezentat noul antrenor interimar al Echipei Naționale a Moldovei. Este vorba despre ucraineanul Semion Altman, de numele căruia se țin ultimele mari performanțe ale Zimbrului Chișinău din anii 1997-1999.

Foto: UNIMEDIA

Antrenorul interimar al selecționatei Moldovei a fost prezentat jurnaliștilor de noul președinte FMF. Leonid Oleincenco speră că noul selecționer va putea crea o echipă luptătoare cu o evoluție satisfăcătoare. Obiectivul imediat al lui Altman este obținerea a 6 puncte în ultimele meciuri.

La rândul său, Semion Altman spune că nu își propune să lucreze pe termen scurt și că va încerca să contribuie la obținerea unor rezultate bune, astfel încât să se claseze peste Albania și Andorra.

De asemenea, Altman și-a prezentat colaboratorii. Secund va fi Oleksandr Scripnic, iar antrenor de portari, fiul său, Ghenadie Altman. De asemenea, din Ucraina va veni și analistul Valeriu Trutnicov.

Conferința are loc cu o lună înainte de meciurile cu Islanda din 7 septembrie în deplasare și cu Turcia, pe teren propriu, pe 10 septembrie.

La moment, după 4 meciuri jucate, Naționala Moldovei ocupă locul 5 în grupa H, având o victorie și 3 înfrângeri.


Pub