(foto) Update pentru noul BMW 530e: Acum mai autonom, dar şi cu tracţiune integrală

Modelul de nouă generaţie BMW 530e a devenit mai atrăgător pentru clienţii care doresc să beneficieze cât mai mult de la un automobil plug-in hybrid.

Producătorul i-a sporit autonomia, l-a făcut să consume mai puţin în regim mixt şi opţional i-a adăugat sistemul inteligent de tracţiune integrală pentru cei care au nevoie de unul.

Foto: autoblog.md

Fiind utilizată acum cea mai recentă tehnologie de celule pentru baterii, autonomia modelului a crescut de la cel mult 50 la 61-66 de kilometri (55-58 pentru modelul xDrive). În plus, cu tehnologia BMW eDrive de ultimă generație s-a putut reduce atât consumul combinat de combustibil, cât și nivelurile de emisii de CO2 cu peste 20%: de la 1.8 la 1.6 litri la 100 kilometri, precum și de la 41 la 36 grame pe kilometru.

Consumul combinat de energie al unui sedan BMW 530e este acum de 13.6 în loc de 14.5 kWh la 100 de km parcurşi. S-a datorat acest lucru inclusiv noului set de acumulatori litiu-ion care au o capacitate de 12 în loc de 9.2 kWh. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub