Edineț: Un tânăr de 21 de ani a decedat, iar alți patru au fost spitalizați în urma unui accident

Accident mortal la Edineț. Un tânăr de 21 de ani a decedat după ce mașina cu care se deplasa a intrat într-un copac. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, impactul a avut loc în jurul orei 03:00 la ieșirea din satul Terebna.

Foto: UNIMEDIA

Ofițerul de presă al IP Edineț Eugenia Molceanov a declarat pentru UNIMEDIA că un tânăr de 24 de ani conducând automobilul de model Audi A4, și având în calitate de pasageri încă 4 persoane, deplasându-se prin s. Zăbriceni, intrând într-o curbă a pierdut controlul volanului și ca rezultat a derapat de pe traseu spre stânga, ulterior s-a tamponat în gardul unei gospodării după care a fost proiectat într-un obstacol (pom de nuc) și s-a inversat în grădină. În urma accidentului pasagerul de pe bancheta din fata tânărul de 21 de ani a decedat pe loc, iar pasagerii din spate au fost internați în Spitalul Raional Edineț.

Alte patru persoane, care se aflau în mașină au fost spitalizate. Este vorba de doi minori de 16 și, respectiv, 17 ani, și doi tineri de 18 și 24 de ani.

Accident edineț / Sursa:UNIMEDIA
Accident edineț / Sursa:UNIMEDIA
Accident edineț / Sursa:UNIMEDIA


Pub