Octavian Țîcu: ACUM și PSRM au intrat într-un „joc periculos, în care au loc partajări de funcții”

Deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu a declarat că blocul ACUM și PSRM au intrat într-un „joc periculos, în care au loc partajări de funcții”.

Foto: UNIMEDIA

„La ora actuală avem două formațiuni politice care în campania electorală au fost diametral opuse. în viziunile care le-au avut. Scopul lor imediat a fost să înlăture regimul lui Plahotniuc și să organizeze niște alegeri corecte, care să reprezinte corect în Parlament partidele politice.

De fapt, noi am intrat într-un joc foarte periculos, în care au loc partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acum mai recent, ambasadori, la partitate cu Partidul Socialiștilor. Este, dacă vreți, o formă foarte voalată de război hibrid, în care se încearcă amestecul dintre dreapta și stânga, din dorința de a crea o formă hibridă de guvernare, care nu știu la ce poate duce”, a declarat deputatu la Radio Europa Liberă.

Țîcu a mai adăugat că PSRM „are multe sechele, dintre care una e chiar Igor Dodon și acest lucru crează multe impedimente pentru noi în dorința de a fi sinceri și de a curăța statul și de a-l dezoligarhiza”.


Pub