Horoscop 4 august 2019: Ce vă prezic astrele pentru astăzi

Berbecii vor avea nevoie de sprijinul celor dragi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să fi făcut o greşeală destul de mare care să vă afecteze relaţia amoroasă.

Foto: simbol

Tauri au nevoie de prieteni noi. Ieşiţi în oraş, distraţi-vă şi cunoaşteţi persoane alături de care să vă simţiţi bine şi să vă puteţi petrece timpul de acum încolo. Dacă v-aţi schimbat recent serviciul sau v-aţi mutat într-un nou oraş, există şansa să aveţi o stare majoră de disconfort, o stare stresantă care nu vă va permite să vă bucuraţi de evenimentele din prezent.

Gemeni astăzi ar trebui să fie mai rezervați decât sunt în mod normal. Nu încercați să vă prezentați cu realizări inexistente în faţa celor care vă cunosc cu adevărat.

Racii vor avea parte de o frumoasă surpriză în dragoste. Dacă timpul vă permite aţi putea pleca într-o mini-vacanţă, în afara oraşului.

Leu - Ar trebui să îi analizezi cu atenţie pe cei pe care îi consideri prietenii cei mai buni. Poate că unul dintre ei profită mai mult de această prietenie şi nu dă înapoi nimic.

Fecioară- Ai putea să fii inspirat astăzi şi să îţi vină idei noi despre cum să îţi creşti veniturile. E neovie însă să adaptezi aceste idei la realitate, dacă vrei să culegi roadele lor.

Balanță - E posibil să primeşti o vizită neaşteptată de la un prieten sau de la cineva foarte drag. Nivelul emoţiilor tale va fi ridicat.

Scoprion - Vei simţi această duminică într-adevăr ca o zi în care nu trebuie să mergi la serviciu. Vei face proiecte, petrece mult timp cu familia, sau alături de rieteni.

Săgetătorii nu întâmpină nicio problemă. În sfârşit, realizați toate planurile pe care vi le-aţi propus pentru ziua de azi. În plus, vărămâne timp suficient pentru relaxare.

Capricornii riscă astăzi să piardă ceva extrem de valoros pentru ei. Poate fi un obiect sau, chiar, iubirea unei persoane. Priviţi această pierdere ca fiind ceva ce face parte din viaţă.

Vărsătorii vor primi toată ziua veşti de tot felul. Aceste informații au legătură cu un membru al familiei și vor provoca unele griji.

Peştii vor fi îndepărtați de pasiunea lor pentru artă. Vor trebui să găsească soluţii rapide pentru a-și crește veniturile şi pentru a asigura familiei securitatea financiară.


Pub