Cazul Caracal, noi detalii. Anchetatorii au primit indicii despre haine aruncate pe drum

În jurul orei 09.00, la casa lui Gheorghe Dincă au sosit din nou anchetatorii, care sunt parcă mai mulți decât sâmbătă. Ei fac din nou percheziții pe proprietatea lui Dincă, dar cel mai probabil vor face și conduceri în teren.

Foto: captură video

O femeie i-a anuntat pe polițiști că a vazut mai multe haine aruncate pe un câmp de la ieșirea din Caracal

Anchetatorii au ajuns la fața locului și analizează aceste posibile indicii despre fetele dispărute.

Este posibil ca Dincă să fie scos din casă și dus în locul în care ar fi aruncat trupul neînsuflețit al Luizei, după ce alte încercări de acest gen au rămas fără rezultat, deoarece bărbatul părea să nu își mai aducă aminte exact ce a făcut la acea dată.

Sâmbătă, anchetatorii au fost pe un câmp de floarea soarelui cu un detector de metale, încercând să găsească telefonul Luizei, însă, potrivit unor surse, nu au reușit să găsească aparatul.

Perchezițiile din casa lui Dincă sunt foarte greu de efectuat, pentru că acolo sunt foarte multe lucruri aruncate în dezordine. Anchetatorii vor muta toate fiarele din curtea lui Dincă pe un teren viran, după care vor începe să sape în curte după eventuale probe.

Sâmbătă, anchetatorii au prelevat probe biologice de sânge și în cazul în care se va confirma prezența Luizei în casă se va corobora cu ADN-ul prelevat de la părinții ei, urmând să se obțină un rezultat final al probelor ADN.

Sursa - stirileprotv.ro


Pub