Familia băiețelului care a decedat la Comrat după ce a fost lovit de un șofer beat va primi ajutor

04 august 2019, ora 16:13

Comitetul executiv al UTA Găgăuzia va acorda ajutor familiei băiatului de 8 ani care a decedat la spital după ce a fost lovit în plin de un șofer în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah.

Potrivit ei, ajutor vor primi și familiile celorlalți copii care au avut de suferit ca urmare a accidentului, însă nu a fost specificat despre ce ajutor este vorba.

Cinci copii, care se jucau pe marginea drumului, au fost loviți în plin de un automobil la volanul căruia s-ar fi aflat un șofer în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Accidentul a avut loc vineri seara, în localitatea Dezghingea din UTA Găgăuzia. Unul dintre copii a decedat ulterior la spital din cauza traumelor.

Cinci copii au fost loviți în plin de un șofer în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Doi micuți sunt în stare gravă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram