/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Când ar putea ajunge în magazine Galaxy Note10. Samsung dezvăluie detalii despre cel mai aşteptat telefon al anului

missing
04 august 2019, ora 21:46

Samsung a anunţat cu mai mult timp în urmă data la care va anunţa oficial şi va prezenta noile smartphone-uri din seria Galaxy Note10, dar data când aceasta va ajunge practic în magazine a rămas un mister.

O nouă imagine de presă care a ajuns online dezvăluie şi acest detaliu, alături de momentul în care modelul 5G va fi disponibil şi prima reţea confirmată compatibilă cu acesta. Ar fi vorba de vineri, 23 august.

O fotografie cu un model Galaxy Note10+ a fost publicată pe site-ul Android Headlines, aceasta prezentând telefonul cu un design deja cunoscut din leak-urile precedente. Avem de a face cu un ecran curbat pe partea din faţă, margini foarte subţiri şi un decupaj pentru cameră pe centru în partea de sus, în timp ce pe spate avem un sistem cu trei camere foto şi un senzor 3D TOF, poziţionat sub blitz. Marginile metalice ale dispozitivului par a fi mai subţiri decât în cazul generaţiilor precedente, iar la capitolul butoane fizice, avem doar trei: două pentru volum şi unul pentru „power”, butonul Bixby fiind complet absent.

Foto: mediafax.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram