Actualitate

Crimele din Caracal: Procurorii folosesc un buldozer pentru a sparge gropile pline de beton din curtea lui Gheorghe Dincă

Potrivit acestora, anchetatorii vor duce inclusiv un buldozer la Caracal pentru a putea avea acces mai facil în curtea uriaşă, dar plină de fiare vechi şi gropi a casei inculpatului.

UPDATE, ora 10,00: Anchetatorii au început deja să folosească buldozerul pentru a sparge gropile pline cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost reaudiat azi-noapte de către procurorii DIICOT central, care au preluat ancheta, şi, potrivit surselor G4Media.ro, acesta şi-a menţinut declaraţiile anterioare în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

De asemenea, testul poligraf la care Dincă ar fi trebuit să fie supus astăzi a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Surse judiciare au mai precizat pentru G4Media.ro că în perioada în care va sta în detenţie la Jilava, Gheorghe Dincă va asista la percheziţiile informatice asupra celor trei telefoane mobile, ridicate de la casa sa din Caracal. Percheziţiile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Procurorii şi poliţiştii au găsit la casa lui Dincă un Samsung cu clapetă negru şi albastru, un Alcatel de culoare negru şi gri şi un Nokia gri. Anchetatorii trebuie să stabilească de pe care dintre ele a făcut Alexandra apelurile la 112.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare.

Conform surselor judiciare, Gheorghe Dincă a fost dus în această seară la DIICOT, sediul central, pentru audieri, informează mediafax.ro.

Tot joi, Ghoerghe Dincă a fost dus, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală, după ce a acuzat că are mai multe dureri în zona coastelor fiindcă a fost bătut de poliţişti.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *