Util! 21 de aplicaţii mobile care te pot ajuta la nevoie în călătorii

Încă suntem în sezonul estival şi luna august este la fel aleasă de foarte mulţi concetăţeni pentru concedii şi călătorii, inclusiv în străinătate. În context, am căutat o listă de aplicaţii care să poată face deplasările mai ușoare și mai plăcute.

Lista include mai ales servicii mai puțin cunoscute, care ajută în rezolvarea unor probleme comune ale călătorilor sau contribuie la relaxarea din timpul vacanței.

Foto: home.bt.com

Aplicațiile de ride sharing sau de rezervări de zboruri, hoteluri sau mașini au devenit arhicunoscute și sunt folosite de milioane de călători din întreaga lume, dar există și unelte care nu au devenit (încă) la fel de populare, deși funcționalitatea lor este apreciată la fiecare interacțiune.

1. XE Currency Converter. Cei care își petrec vacanța într-un stat din Uniunea Europeană care a aderat la zona Euro sunt deja obișnuiți să evalueze prețurile direct în moneda locală. Pentru restul destinațiilor, însă, procesul poate deveni mai dificil. Ei pot folosi aplicația XE, care permite selectarea mai multor monezi și echivalează valoarea introdusă cu cea corespunzătoare fiecărei țări. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub