Super ofertă de la StarNet: 3 luni de abonament All-Inclusive la doar 1 leu
  1. Ofertă super tare de la StarNet doar 1 leu: internet nelimitat, 178 canale TV, telefonie gratuită în rețea, echipamente și conectare gratuite
  2. Ofertă super tare de la StarNet - 3 luni de abonament All-Inclusive la doar 1 leu
Foto: Starnet.md

Cu doar 1 leu poți cumpăra trei luni de abonament StarNet, ce include trafic internet nelimitat cu super viteză, 178 de canale TV, telefonie gratuită în rețea, control parental și niciun cost suplimentar pentru echipament sau conectare.

În această vară fierbinte, distrează-te la maxim explorând lumea virtuală, împărtășind online cu prietenii cele mai frumoase momente din vacanță, discutând cu cei dragi la telefon sau privind emisiunile și filmele tale preferate de la posturile TV din grila StarNet. Partea cea mai bună este că te poți bucura de toate aceste activități interactive achitând doar 1 leu pentru 3 luni de abonament.

Deși au redus la maxim din prețul abonamentelor, StarNet a păstrat calitatea superioară a serviciilor prestate și garantează că toți clienții vor avea parte de o experiență sigură în mediul online și vor continua să beneficieze de multiple avantaje: protecție punct acces internet wireless, protecție cameră web, control parental, tranzacții online rapide, iar informațiile personale vor fi protejate în totalitate de fraudele online.

StarNet este o companie privată sută la sută autohtonă și putem afirma că este singura la nivel național de acest gen. Firma este deja recunoscută pentru serviciile de calitate și accesibile pe care le oferă, iar promoția “3 luni de abonament la doar 1 leu, pentru totdeauna” reconfirmă acest fapt. Fie că ești sau nu client StarNet, această ofertă este o posibilitate superbă pentru a beneficia de un produs WOW la un preț super mic.

Completează următorul formular și profită la maxim de cea mai fierbinte promoție din această vară! De altfel, nu uita să împărtășești cu întreaga lume experiența și opiniile despre această ofertă folosind hashtagul #1LeuChallenge.


// console.log('no ads situation')