Problema lipsei şi insuficienței ecusoanelor de revizie tehnică în Moldova. Care este situaţia la momentul dat

Acum câteva săptămâni am primit din nou semnale (deja a treia oară în anul curent) despre lipsa sau insuficiența de ecusoane care confirmă trecerea cu brio a reviziei tehnice şi mai nou sub formă circulară se lipesc pe plăcuţele cu numere de înmatriculare.

Am încercat din nou să clarificăm lucrurile şi în căutarea unei reacţii de la autorităţi, luată în considerare doar dacă solicitarea este expediată sub formă scrisă, iată că am primit un răspuns după câteva săptămâni de aşteptare.

Foto: facebook.com

Iniţial am transmis un mesaj Agenţiei Servicii Publice iar peste o săptămână am fost informaţi că din 27 aprilie 2018 instituţia nu se mai ocupă de funcţiile de organizare a confecţionării şi repartizării ecusoanelor, sarcina fiind transmisă Agenţiei Naţionale Transport Auto.

În aceeaşi zi am redirecţionat solicitarea noastră către ANTA şi iată că în această după amiază am primit în sfârşit un răspuns final, după aproape două săptămâni de aşteptare. Din câte se pare timpul de răgaz a meritat şi venim cu o veste bună! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub