12:37:18 16.04.2024
Stiri

Lui Igor Dodon i-ar fi FRICĂ de revenirea lui Renato Usatîi în politica moldovenească: „Lui Dodon trebuie să-i fie rușine. A ajuns președinte cu 52% datorită…”

Politică 02.08.2019 10:35 Vizualizări2363 Autor: Ziarul National


Lui Igor Dodon i-ar fi FRICĂ de revenirea lui Renato Usatîi în politica moldovenească: „Lui Dodon trebuie să-i fie rușine. A ajuns președinte cu 52% datorită…” captură

Liderului neformal al PSRM, președintelui Igor Dodon, i-ar fi frică de revenirea lui Renato Usatîi în R. Moldova. Liderul „Partidului Nostru” a declarat, în cadrul unei emisiuni la BTV, că ar fi putut reveni în R. Moldova încă acum un an, dacă într-adevăr ar fi acționat împreună cu Vlad Plahotniuc, așa cum încearcă să vehiculeze unii, iar în cazul respectiv socialiștii ar fi avut un număr mizer de mandate în Parlament.

Potrivit lui Renato Usatîi, Igor Dodon s-ar teme de concurență, mai ales că, inclusiv datorită „Partidului Nostru”, a ajuns președinte.

„El se teme. A ajuns președinte cu 52% datorită sprijinului Rusiei, al lui Plahotniuc și al „Partidului Nostru”. Astăzi noi nu mai suntem, fostul său șef Plahotniuc nu mai este. El se teme de revenire (a lui Renato Usatîi n.r). El pe toți îi numește spoileri, el crede că pe eșichierul politic de centru-stânga este singur, ca în perioada sovietică. Lui Dodon trebuie să-i fie rușine”, a declarat Renato Usatîi.

Usatîi s-a referit și la acuzațiile referitoare la o presupusă înțelegere dintre el și Plahotniuc. „Dacă aș fi avut înțelegeri cu Plahotniuc, atunci eram acasă în vara anului 2018 și, la alegeri, de la Dodon treceau doar Zinaida Greceanîi și încă vreo câțiva. Ar fi fost distruși. Am refuzat să vin în țară”, a explicat Renato Usatîi.

Mai mult, politicianul a sugerat că, de fapt, Dodon avea anumite înțelegeri cu Plahotniuc și doar în urma intervenției partenerilor externi nu a coalizat cu Partidul Democrat. „La fel cum la copaci apare câte un inel în fiecare an, lui Igor Dodon i se îngroașă cu 2 milimetri pielea. Mai ales când minte”, a comparat Renato Usatîi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md