23:51:00 23.04.2024
Stiri

Observațiile unui politician: „Lipsa de reacție a liderilor „ACUM” la ATACURILE lui Dodon asupra unor parlamentari „ACUM” îl vor motiva pe acesta să vină cu noi și noi pretenții”

Politică 02.08.2019 14:29 Vizualizări2729 Autor: Ziarul National
Observațiile unui politician: „Lipsa de reacție a liderilor „ACUM” la ATACURILE lui Dodon asupra unor parlamentari „ACUM” îl vor motiva pe acesta să vină cu noi și noi pretenții”


„Igor Dodon nu a rezistat prea mult timp fără să atace unionismul și, implicit, ideea de românism în R. Moldova. Atacul fudul și datul din deget la adresa deputatului Iurie Reniță, dar și la ceilalți parlamentari, Octavian Țîcu și Lilian Carp, evidențiază nevoia de legitimare a infrastructurii de putere pe care Igor Dodon și-o creează cu sprijinul parlamentarilor „ACUM”, dar și al unora din aleșii PD”, consideră președintele executiv al Partidului Unității Naționale, Anatol Șalaru.

Potrivit lui, „reacția țâfnoasă a lui Dodon, în contradicție cu mieunatul văzut de toată lumea în discuțiile cu Plahotniuc”, ar ascunde „existența unui plan aflat în derulare și coordonat de Moscova”.

„Din punctul meu de vedere, după stabilizarea economică prin finanțarea externă de către Guvernul Maiei Sandu, Igor Dodon va pune în discuție reîmpărțirea fotoliilor ministeriale și eliminarea unor deputați incomozi din conducerea unor comisii parlamentare. Lipsa de reacție a liderilor „ACUM” la atacurile lui Dodon asupra unor parlamentari „ACUM” îl vor motiva pe acesta să vină cu noi și noi pretenții”, atrage atenția Șalaru.

Astfel, politicianul crede că președintele Igor Dodon ar trebui oprit acum.

„Dodon trebuie oprit cât nu este târziu și nu și-a așezat infrastructura de putere. Dacă va fi lăsat să-și facă de cap, primele victime ale preluării sistemului, demult ticăloșit, vor fi chiar membrii blocului „ACUM””, a conchis liderul PUN.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md