/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Avia Invest vine cu o declarație, după ce Procuratura a anunțat pornirea unei cauze penale pe faptul plecării ilegale a lui Șor din țară

missing
02 august 2019, ora 18:04

Reprezentanții companiei Avia Invest, concesionara Aeroportului Internațional Chișinău, a venit cu o declarație, după ce Procuratura Generală a anunțat astăzi despre pornirea a două cauze penale pe faptul părăsirii ilegale de către deputatul Ilan Șor a Republicii Moldova.

Cei de la Avia Invest spun că Șor nu a plecat prin Aeroport: „În legătură cu informațiile publicate de Procuratura Generală într-un comunicat de presă, compania „Avia Invest” aduce la cunoștința opiniei publice că președintele Consiliului de directori „Avia Invest”, dl Ilan Șor nu a părăsit țara prin Aeroportul Internațional Chișinău”, se menționează într-un mesaj al companiei.

În anunțul făcut azi de Procuratură se spune că oamenii legii vor investiga cine dintre angajații Serviciului Vamal, al Poliției de Frontieră și ai companiei Avia Invest se face responsabil de faptul că Ilan Șor a plecat ilegal din țară. Procurorii presupun că la Aeroport a fost creat un coridor special, care i-a permis lui Șor să plece, ocolind controlul vamal și cel al Poliției de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram