Lilian Carp, după audierea lui Platon: „Am auzit multe povești interesante. Moldova, țară de povești”

by D M
Distribuiti mai departe...

Comisia parlamentară pentru investigarea fraudei bancare l-a audiat astăzi, în penitenciarul nr.13, pe controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, condamnat în două dosare, la 25 și 18 ani de închisoare, sub acuzația de escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Deputatul Lilian Carp din cadrul Blocului ACUM a scris pe un ton ironic pe o rețea de socializare că după audierea mai multor actori a auzit mai multe povești interesante.

După audierea mai multor actori am auzit multe povești interesante. Sunt elemente ce unesc aceste povesti cum ar fi inceputul: „A fost odata ca niciodata, daca nu ar fi nu s-ar povesti” si sfirsitul povestilor cu „M-am suit pe o roata si v-am spus povestea toata”, iar cand m-am uitat peste gard s-a furat un miliard. Off, Moldova, tara de povești”, a scris Lilian Carp pe contul său de Facebook.

Amintim că marți, 30 iulie, în Comisie a fost audiat deputatul democrat, Andrian Candu, fost Ministru al Economiei în perioada 2014-2015, când cele trei bănci din sistemul bancar moldovenesc au fost devalizate. La audieri nu s-a prezentat însă și fostul procuror general, Corneliu Gurin.

Președintele Comisiei de anchetă Alexandru Slusari a declarat ieri că deține informații potrivit cărora, Serghei Iaralov, un apropiat al fostului lider al PDM Vlad Plahotniuc, ar fi deținut funcția de consilier la Ministerul Economiei, în anul 2013, când s-a produs emisiunea suplimentară de acțiuni la Banca de Economii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...