(foto) ABT Sporstline îşi prezintă primul program de tuning pentru cel mai puternic SUV Skoda

Unul dintre primele programe de tuning pentru deţinătorul recordului pe Nurburgring printre SUV-urile cu şapte locuri, noul Skoda Kodiaq RS, a fost pregătit de atelierul de tuning partener ABT Sportsline.

Deşi există posibilitatea de a-l face să producă peste 313 CP, germanii din Kempten au decis deocamdată să nu spargă bariera.

“Tema pentru acasă” a fost relativ simplă. Se anunţă în primul rând modificări sub capotă. Motorul diesel twin-turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri a fost forţat să producă cu 30 de CP şi 40 Nm de cuplu mai mult decât se oferă din uzină.

Totul a fost posibil prin aplicarea unui kit ABT Power care include o unitate electronică de control custom ABT Engine Control (AEC). Optimizarea a făcut ca propulsorul să producă într-o primă fază 270 de CP şi 540 Nm de cuplu. Surplusul a dus şi la schimbarea unei caracteristici dinamice vitale: acum acceleraţia de pe loc şi până la 100 de km/h se poate desfăşura în 6.8 în loc de 7.0 secunde.

Printre alte dotări anunţate în cadrul acestui program se anunţă un kit de suspensie cu noi arcuri care micşorează garda la sol a SUV-ului pentru a fi mai agil în viraje, dar şi noi jante ABT GR de 20 de inci printre altele la alegere.

Preţul intervenţiilor tehnice şi a părţilor opţionale se discută cu fiecare client interesat în parte.

Vezi şi: (foto) Skoda Kodiaq, puternic ca un urs după un program de tuning dezvoltat de ABT Sportsline

Vezi şi: (video) ABT modifică modelul Skoda Octavia RS Combi facelift pentru ca să producă 315 CP

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/