(foto) Ai un Defender produs între 1994 şi 2016? Land Rover Classic introduce o serie de părţi care îl vor moderniza

Divizia Land Rover Classic introduce o serie de upgrade-uri pentru modele mai vechi Defender, prin care se oferă performanțe îmbunătățite și o mai mare agilitate, toate inspirate de exclusivul model Defender Works V8.

Noile kituri de upgrade, care reprezintă o premieră oferită de Land Rover Classic, le va permite proprietarilor de SUV-uri să-şi sporească caracteristicile modelelor în caroserii 90 și 110, dar şi derivatele acestora, construite între anii 1994 și 2016.

Foto: autoblog.md

Lista cuprinde în primul rând un nou set de jante din aliaj, numite Sawtooth şi care măsoară 18 inci, ce sunt compatibile şi pot fi montate pe maşinile care au apărut începând cu gama anului 1994. Mai exact cele produse după modelul cu cod VIN LA930456 în ziua de 30 aprilie 1993.

Un Defender Suspension Upgrade Kit este valabil doar pentru maşinile produse începând cu gama anului 2007. Pachetul include o suspensie unic tunată, adaptată pentru confort și dinamică pe șosea, cu un set de arcuri revizuite, amortizoare, bare anti ruliu şi alte componente anexe din sistem. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub