(video) Renato Usatîi, nemulțumit de candidații numiți la șefia PG și CNA: „PSRM și Năstase au împărțit funcțiile. Maia Sandu nu a participat la acest s*x”

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, se arată nemulțumit de concursurile ce au fost organizate pentru ocuparea funcțiilor de procuror general interimar și șef la Centrul Național Anticorupție (CNA). În opinia lui Usatîi, concursurile au fost mimate, iar aceste două funcții ar fi fost împărțite între PSRM și Platforma DA.

Foto: UNIMEDIA

„Noi am fost prostiți, ei au împărțit funcțiile de procuror general interimar și director CNA. Aceasta întrece orice limite. Dodon umblă și spune prin Chișinău că Dumitru Robu este candidatul său la funcția de procuror general interimar, însă, acesta este candidatul lui Năstase. Eu știu cine este acest Robu, știu cine l-a adus, știu de acum o săptămână. Trebuie să recunosc că Maia Sandu nu a participat la acest sex. Dodon, pentru susținerea lui Năstase, l-a primit pe Flocea la CNA”, a declarat Renato Usatîi în cadrul unui live pe pagina sa de facebook.

UNIMEDIA amintește că Ruslan Flocea, câștigătorul concursului pentru șefia Centrului Național Anticorupție, a fost numit în funcție de către Parlament. Acesta a fost votat de 72 de deputați.

Din 2016, Flocea a deținut funcția de secretar general al Președinției Republicii Moldova.

CV-ul lui Ruslan Flocea.


Pub