(video) Brînzan: În cadrul „Drumuri bune” se construia porțiunea de la biserică la cimitir. Babuc: „Este un drum sfânt”

Deputata Monica Babuc a fost indignată de faptul că Vadim Brînzan a spus că, în cadrul programului „Drumuri bune”, se construia porțiunea de drum dintre biserică și cimitir. Babuc a spus că această porțiune este un „drum sfânt”.

Foto: Youtube

„Pe bune, domnule Brînzan, spuneți că e strigător la cer că s-au construit în sate drumuri de la biserică la cimitir? M-am născut și am trăit într-un sat. Aceste drumuri erau cele mai proaste și dificile, pentru a duce în ultimul drum concetățenii noștri”, a spus Monica Babuc.

„Referitor la drumuri bune, este strigător la cer că oamenii aleg ca în sat să se construiască o porțiune de drum de la biserică la cimitir, mai bine ar construi drumul care unește casa oamenilor cu școala, locul de muncă. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost un program de depopulare și denaționalizare a Republicii Moldova”, a spus Brînzan.

Și Pavel Filip a intervenit și a declarat că proiectul „Drumuri bune” „nu a fost un proiect politic și fiecare solicitare pentru fiecare porțiune de drum a fost întocmită prin procese vorbale de la cetățeni”.


Pub