(doc) Cine e deputata din Partidul „Șor” care ar putea veni în locul Mariei Albot: Angajată la Dufremol, cu venit anual de circa 18 mii de euro și un credit la bancă pentru 20 de ani

O nouă deputată ar putea veni în Parlament, după ce deputata din fracțiunea Partidului „Șor”, Maria Albot, și-a depus astăzi mandatul. Următoarea pe lista națională a Partidului este Inga Vinnik.

Foto: colaj UNIMEDIA

Inga Vinnik este șefa Secției de logistică și vămuire din cadrul companiei Dufremol, care a aparținut, până recent, familiei liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor.

Potrivit declarației de avere a Ingăi Vinnik pentru anul 2018, Vinnik a obținut un venit în valoare de 391.877 de lei, ceea ce înseamnă peste 32 de mii de lei lunar. Soțul acesteia a obținut un salariu anula de 42.988 de euro din activitatea pe care o desfășoară la UAB „Baltijos transporto sistemos”.

Cei doi declară un apartament procurat în 2017 și un garaj procurat în 2003.

Inga Vinnik conduce un autoturism de model Hyunda Tucson din 2015, procurat în 2018 cu 23.600 de euro.

Viitoarea deputată are și un împrumut bancar făcut anul trecut, în valoare de 523 de mii de lei, pe care trebuie să-l întoarcă până în 2038, cu rata dobânzii de 9,65%.

UNIMEDIA amintește că deputata Maria Albot și-a depus mandatul de deputat.


Pub