20:52:18 28.03.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // Peste 5 mii de persoane participă la un miting în susținerea deputatului și președintelui Partidului „ȘOR”: „NU imixtiunii guvernării în actul de justiție”

Social 31.07.2019 10:08 Vizualizări3380 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Peste 5 mii de persoane participă la un miting în susținerea deputatului și președintelui Partidului „ȘOR”: „NU imixtiunii guvernării în actul de justiție”


UPDATE // Judecătorii CSJ au respins recursul avocaților lui Ilan Șor, însă vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber, a dat asigurări oamenilor că se va ajunge la CtEDO, pentru că dreptatea ar fi de partea liderului partidului. „Vom continua lupta noastră în toată lumea. Vom merge la CtEDO. Ieri au fost despuse mai multe scrisori la instituțiile internaționale”, a spus Tauber. Ea a mai adăugat că toate proiectele demarate de Partidul „ȘOR” vor continua să fie implementate.


Susținătorii și simpatizanții cer justiție corectă și echitabilă în recursul care urmează să fie examinat astăzi de magistrații Curții Supreme de Justiție privind decizia Curții de Apel Cahul cu referire la mandatul de arest și anunțarea în căutare a lui Ilan Șor. La protest participa peste 5 000 de persoane, se arată într-un comunicat al Partidului „ȘOR”.

Protestatarii au venit cu lozinci și pancarte: „Vrem justiție corectă”, „Ilan Șor suntem cu tine”, „Șor este politicianul faptelor concrete”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor” și solicită judecătorilor să ia o decizie corectă și „să nu se lase influențați de regimul actual de guvernare”.

În stradă au ieșit oameni din toată republica, alături de deputații fracțiunii parlamentare ai Partidului „ȘOR”.

„Recent, într-o intervenție live, Ilan Șor a vorbit despre implicarea premierului Maia Sandu și a șefului statului Igor Dodon în actul justiției. Șor afirmă că toate deciziile adoptate de magistrați sunt luate sub influența actualei guvernări, care dau indicații concrete judecătorilor”, se mai spune în comunicat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md