/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Soțul unei deputate PD, reținut într-un dosar de contrabandă cu țigări

missing
31 iulie 2019, ora 16:57

Șeful Postului vamal Cahul de la frontiera cu România, Vasile Bacalu, soțul deputatei PDM Elena Bacalu a fost reţinut, astăzi, de către Serviciul protecție internă și anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne şi procurorii raionului Cahul. El a fost reținut pentru 72 de ore, într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal, conform indiciilor infracțiunii prevăzute de art. 248 alin. (5) lit. b) și c) Cod penalal RM, în cadrul căruia sunt întreprinse acțiuni investigative în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și atragerii acestora la răspundere conform legislației în vigoare.

Cauza penală a fost pornită ca urmare a stabilirii de către Direcția Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din România a existenței unui grup infracțional organizat, specializat pe introducerea și valorificarea pe teritoriul României în mod ilegal a unor cantități importante de produse de tutun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram