image
Sursa foto: digi24.ro

Curtea de Apel Craiova judecă astăzi contestaţia ucigaşului din Caracal, la decizia de arestare preventivă

Curtea de Apel Craiova judecă azi contestaţia lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, la decizia de arestare preventivă.

Pe rolul Curţii de Apel Craiova apare pentru astăzi dimineaţă judecarea contestaţiei formulate de Gheorghe Dincă la decizia de arestare preventivă.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Gheorghe Dincă a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sâmbătă, prin decizia magistraţilor Tribunalului Dolj. Imediat după ce magistraţii Tribunalului Dolj au decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, acesta a depus contestaţie.

Iniţial, el era acuzat de trafic de minori şi viol, dar după ce Dinca a recunoscut două crime şi anchetatorii au găsit, într-un butoi, oase calcinate şi dinţi de natură umană, au extins cercetările pentru omor calificat.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, după ce a surprins-o pe fată vorbind la 112. Fata a căzut şi a rămas inconştientă, în timp ce agresorul s-a urcat în maşină şi a plecat în oraş.

Surse judiciare mai spuneau că Luiza Melencu, fata răpită în luna aprilie, a fost omorâtă la scurt timp după ce a fost sechestrată, adică în aceeaşi zi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: