(Imagini camera de supraveghere) Trei tineri, dintre care unul cu cagulă pe cap, au luat la bătaie vizitatorii și angajații unui local din orașul Cricova

Trei tineri riscă până la 7 ani de închisoare pentru huliganism. Asta după ce, în noaptea de 14 iulie, dânșii au luat la bătaie angajații și vizitatorii unui local din Cricova.

Foto: captură video

Din Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede, cum un tânăr, cu cagulă pe cap, aruncă cu mobilier în angajatul localului. Imediat, au sărit în apărare mai multe persoane.

La scurt timp, au venit și oamenii legii. Potrivit lor, vizitatorii localului cât și angajații localului au comunicat forțelor de ordine că trei indivizi, dintre care unul cu mască pe față, fiind în stare de ebrietate i-au agresat. În urma altercațiilor, la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, a fost transportat un angajat și doua persoane care se aflau în localul dat.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de forțele de ordine indivizii au fost reținuți și conduși la inspectorat pentru audieri. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 24 ani și 31 ani, locuitori ai or. Cricova. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Totodată a fost depistată și masca cu care indivizii au comis infracțiunea.

În acest context a fost inițiată o cauză penală, pentru fapta prevăzută de articolului 287 Cod Penal „Huliganism”, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.


Pub